HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.01.28. 10:40 Onlineprint

Verne Gyula klasszikusok az Írásművek Kiadó gondozásában

Egyedülálló Verne-sorozattal állt elő az Írásművek kiadó. Az egyelőre nyolc kötetes széria olyan klasszikusokat tartalmaz, mint például a Kétévi vakáció, A prémvadászok, vagy a Robinsonok iskolája. Az igényes csomagolású, már ránézésre is "korabeli kalandregény-feelinget  ébresztő" művek kézbevétele, és (újra)olvasása során mindannyian egy-egy szelet gyerekkorra lelhetünk, hiszen ki ne képzelte volna magát anno egy lakatlan szigetre, vagy egy viharos tengeren hánykolódó hajó fedélzetére.

Most itt az alkalom újra átélni a rég elfeledett emlékeket, ezen, utóbbi időben jogtalanul háttérbe szorult kalandos történetek segítségével. A sorozat egyes elemei 1400-2000 Ft-os áron érhetőek el a www.irasmuvek.hu oldalon, vagy az alábbi könyvikonra kattintva.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr592620124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2011.01.30. 18:09:11

Minden könyvet elolvasok, hátha fiatal leszek

-d(".")b- 2011.01.31. 09:31:21

Végre a címhez, és korhoz illő borítóval ad ki valaki könyvet... üdvözítő.
süti beállítások módosítása