HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.11.02. 09:37 Onlineprint

Olasz irodalomórák a neten

Az olaszul tudók számára fantasztikus tudásbázist, ingyenes iskolai, olykor tudományos előadásokat kínál egy olasz honlap, a http://www.oilproject.org/.

 

Ha csak az olasz irodalomórákra vagyunk kíváncsiak, akkor is fantasztikus a kínálat: Dante Alighieri tercináitól Italo Calvino láthatatlan lovagjáig hatszáz órából áll az első ingyenes olasz irodalom web-tanfolyam.
"A tanulás ma már nem csak az iskolákban folyik. A diákok életében egyre gyakrabban használt eszköznek számít a web, akkor miért ne népszerűsítsük itt az irodalmat" - kérdezte Marco Belpoliti író-irodalmár, a Piero Pasolininek szentelt óra előadója.

Az irodalom mellett van informatika, nyelv, zene, tudomány, közgazdaságtan és sok egyéb is, az ismeretanyag pedig napról napra bővül. Akárki csatlakozhat újabb órát töltve fel az oilproject.org honlapjára. Azt, hogy mi kerül fel webre, a honlapot használó közösség dönti el. Kérdéseket is fel lehet tenni, és felelés vagy dolgozat előtt az Oilproject tagjai a felkészülésben is segítenek.

/prim.hu/
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr873346906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása