HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.11.08. 09:22 Onlineprint

Aranyérmes lett a MúzeumCafé

Három aranyérmet nyert a MúzeumCafé a Creativity International Awards-on: a magyarországi múzeumi világ egyetlen nyomtatott magazinja a komplett magazindizájn, a magazin-tipográfia és a magazincímlap kategóriákban kapott elismerést.
A múzeum által 2007-ben alapított MúzeumCafé a magazin-tipográfia kategóriában az egyetlen díjazott volt, míg a magazindizájnban két amerikai és egy német, a címlapok között pedig egy amerikai és egy angol pályázóval megosztva kapott aranyérmet.

A legrégebben működő, 1970-ben alapított független reklám- és dizájndíj 41. kiírására 34 országból összesen több mint 1100 pályázat érkezett. A MúzeumCafé - amely a szabályok szerint csak az említett három kategóriában indulhatott - az első magyar kiadvány, amely a verseny történetében a díjazottak között szerepel.

A Creativity International Awards hagyományai szerint a tizenegy tagú független nemzetközi zsűri által aranyéremmel elismert pályamunkákat a Phoenix Design Museum kiállításon mutatta be, majd a torontói Design Expo közönsége láthatja azokat november 10. és 12. között. Azt követően a nyertes termékekből összeállított válogatást egy vándorkiállítás keretében további városokban is bemutatják.

Emellett valamennyi díjazott bekerül a Creativity International Awards 400 oldalas évkönyvébe, amely a világ minden dizájnnal foglalkozó fontos könyvesboltjában kapható, valamint elérhető IPad-alkalmazásban is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr653362774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása