HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.11.18. 09:30 Onlineprint

Adventi turnéra indul a Csík zenekar

Emberfia címmel hét várost érintő adventi turnéra indul Magyarországon a Csík Zenekar. 

Nagy templomokban még nem zenéltek, ahogyan ilyen rendhagyó műsorral sem léptek még nagyközönség elé.

Csík János, a zenekar vezetője az előadásokról szólva kiemelte: az adventi koncertsorozat a nyári fesztiválhangulatú fellépéseknél higgadtabb, ünnepélyesebb és elgondolkodóbb lesz.
A színes repertoárban egyaránt szerepelnek klasszikus és kortárs, könnyű- és komolyzenei művek, egyházi dallamok, valamint versek is. Utóbbiakat – így egyebek mellett a turné címében szereplő Dsida Jenő-költeményt – Őze Áron színművész tolmácsolásában hallhatják az érdeklődők. Emellett egy Presser Gábor-szerzemény is megszólal a koncerteken, melyek minden állomásán más-más helyi kórussal lépnek fel.


Koncertkörútjuk elsősorban azt az üzenetet hordozza, hogy “az embereknek szüksége van a hitre és van honnan erőt meríteniük”.

(MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr343391571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása