HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.09.27. 09:40 Onlineprint

Kávészünet az irodalomórán

A Tchibo és a Kávészünet együttes öt fővárosi iskolában tart Trendhagyó Irodalomórát november során. A szerencsés intézmények Budapest 23 kerületének regisztrált általános iskolái és gimnáziumai közül kerülnek ki, a fogyasztók szavazatai alapján. A zenés irodalomórán a kötelező tananyagban szereplő költemények mellett, kortárs magyar költők versei is elhangzanak majd.

A Kávészünet együttes napjaink egyik legnépszerűbb fiatal kultúraközvetítő formációja, a legnagyobb közösségi oldalon, több mint 22 ezer rajongójuk van. A Csillag születik című tehetségkutató műsorban feltűnt zenekar, a Tchibo támogatásával, idén májusban kezdte Trendhagyó Irodalomóra sorozatát. A különleges tanórákon a duó neves magyar költők verseit adja elő megzenésített formában, illetve segítenek a diákoknak egy-egy vers megtanulásában. A vállalat és az együttes között létrejött
hosszú távú együttműködés célja, hogy a zenés verstanuláson keresztül egyre több fiatallal ismertesse és szerettesse meg a költészetet.

/eletforma.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr653259583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása