HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.10.22. 10:25 Onlineprint

Külhoni magyarok kulturális biennáléjua

 

Október 14. és 31. között második alkalommal rendezik meg a Biennále – A külhoni magyarok kulturális fesztiválja című programot Budapesten, a Fészek Művészklubban. Az eseménysorozat igazi összművészeti fesztivál: helyet kap a színház, a zene, a tánc, a film, az irodalom és a képzőművészet is, de nem csupán kiállítások, színházi és zenei programok várják az érdeklődőket, hanem a művészek emblematikus központja két hétre valódi találkahellyé válik: írók, költők, színészek, rendezők, táncművészek, énekesek, zenészek, képzőművészek, filmalkotók találkoznak egymással és az érdeklődőkkel.
 

Az eddigi Biennále alkalmat teremtett a külhoni magyar kortárs művészeknek, hogy megmutassák kreativitásukat, határon túli helyzetükből fakadó kulturális identitásbeli szituációkra reflektáló művészetüket.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr441467164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2009.10.22. 12:44:40

Nagyon fontos, hogy a határon túl élő magyarokkal élő kapcsolatunk legyen

coopR 2009.10.26. 16:03:18

@olvasótábor: Van is. Mi pl olcsóbban jutunk benzinhez, kárpátaljai barátaink révén. Rendesek. :)
süti beállítások módosítása