HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.10.29. 09:38 Onlineprint

Vámos Miklós új kötete jelent meg az Európa könyvkiadónál

Tiszta tűz címmel megjelent Vámos Miklós második kötete az Európa Könyvkiadónál. Az életműsorozat második része három dupla kisregényt és négy dupla novellát tartalmaz, az elmúlt hat év termését.

A 416 oldalas kötet címe a Tűz című elbeszélés és a Tiszta pohár című novella címének az összevonásából született - az író elárulta, hogy eredetileg a Dupla vagy semmi címet adta volna a kötetnek, de ilyen néven számos műre, filmre, drámára bukkant az interneten.

Vámos Miklósnak legközelebb egy hetvenhét beszélgetést tartalmazó interjúkötete jelenik meg Kedves Kollégák címmel.

A szerző beszélt arról is, hogy az Egyesült Államokban szeptemberben megjelent Apák könyve jó visszhangra talált, most vasárnap az egyik legfontosabb könyves kritikai újság, a New York Times Books Review mellékletében jelenik meg róla lelkendező írás.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr201483242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2009.10.29. 10:48:56

Vámos György a maikor igényére ráérzett, ezért sikeres, vajon az idő próbáját kiállj-e? A halhatatlanság még kérdés, de mivel mis halandók vagyunk nem tudjuk meg soha.

könyvmolyocska 2009.10.29. 14:16:39

Vámos György is biztos sikeres ( én nem tudom ki az) de a cikkben Vámos Miklósról van szó

olvasótábor 2009.10.29. 14:22:42

@könyvmolyocska: Sigmund Freud ilyenekről ír, Spiró György és Vámos Miklós kombinációja
süti beállítások módosítása