HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.19. 09:01 Onlineprint

Második felvonás

A Ráday Képesház és a Ráday Könyvesház októberi fesztiválja folytatásának szánt "Második felvonás" november 19-től 21-ig várja az érdeklődőket.

Csütörtökön, 18 órakor kezdődik a roma Vándormozi. A kezdeményezés céljai közé tartozik az elmúlt 10 évben felkeresett mintegy 40-50 település újbóli meglátogatása, valamint a falvakban megismert fiatal zenészek, táncosok, képzőművészek bemutatása Budapesten. A november 19-i vendég: Balogh Attila költő. Helyszín: Ráday Képesház.

Egy nappal később a Ráday Könyvesházban Viktor Jerofejev és a moszkvai Zebra E Kiadó lesz a vendég. A kortárs orosz irodalom meghatározó alakjától - gondoljunk A jó Sztálin és Az orosz lélek enciklopédiája című könyvekre - Közép-Kelet-Európa és az oroszok címen hallhatnak előadást az érdeklődők 16 órától, majd felavatják az orosz könyvek lerakatát, ahol a szervezők reményei szerint gazdag kínálatot találhat minden ruszofil.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr781535978

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: “Mindig a lázadók oldalán álltam” – az orosz irodalom fenegyereke hazánkban járt 2009.11.23. 17:46:45

Viktor Jerofejev hatalmas arc. Mindig is azt gondoltam róla, hogy ő bármit megengedhet magának, bármit kimondhat, bármit megtehet. Arról is meg vagyok győződve, hogy sosem frusztrálta, és a mai napig sem frusztrálja, vajon mit gondolhatnak róla vagy me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása