HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.02.11. 09:26 Onlineprint

Irodalom és képzőművészet egymás mellett

Két olyan kiállítás is látható tavasszal a Modemben, amely képzőművészeti alkotások mellett XX. századi szépirodalmi szövegeket is megjelenít. Ezekhez kapcsolódóan versenyt hirdetnek általános és középiskolai  5-8., valamint a 9-12. évfolyamok azon tanulói számára, akik legkésőbb március 7-ig megtekintik a kiállításokat és ott regisztrálnak.

A vetélkedésben részt vevő osztályoknak ehhez kedvezményes belépődíjat kínálnak (személyenként 300 Ft/kiállítás - osztályonként három kísérőnek pedig ingyenes).
 
Egy-egy osztály négyfős csapatot indíthat a versenyre, amelyet március 26-án rendeznek meg a Modemben. Miután a jelentkező osztályok leadják a Modemnek a versenyző csapatuk névsorát, a csapatok tagjai március 26-ig korlátlan alkalommal ingyenesen megnézhetik a kiállításokat. A versenyen sikerrel szereplők értékes jutalmakban részesülnek.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr151748641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2010.02.11. 15:02:05

Szellemi vetélkedő fogékony gyerekeknek? Lesz jelentkező?
süti beállítások módosítása