HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.03.30. 11:49 Onlineprint

Irodalmi fesztivál a cívis városban

Az idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Debreceni Költészeti Fesztivált, április 8-9. között. Az idén a fesztivált Debrecen és Balatonfüred, valamint a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. közösen szervezi. A rendezvény abból a célból jött létre,hogy a magyar költészet jelentős élő alkotóinak, újabb műveit megismertesse a költészetet és az olvasást népszerűsítse, a város és az írók kapcsolatát erősítse.

Április 8-án Balatonfüred egyik legjelentősebb irodalmi rendezvénye, a Salvatore Quasimodo Költőverseny egyik díjazottjával, Szőcs Géza József Attila-díjas költővel találkozhat a közönség.

A költőverseny előadói, közreműködői lesznek többek között Gergely Éva előadóművész, Nemcsák Károly, Jászai Mari - díjas színművész, Praznovszky Mihály, a Tempevölgy főszerkesztője. Az est házigazdája Antall István, a Magyar Rádió szerkesztője. A költőversenyt irodalmi est is színesíti. Gergely Éva és Kálmán Tamás a zene és irodalom kapcsolódásait osztják meg a közönséggel, hihetetlen művészi érzékkel és átéléssel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr831880389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása