HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.05.14. 08:56 Onlineprint

Művelődés a rács mögött

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 400 ezer forint támogatást nyert a Nemzeti Kulturális Alaptól a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet könyvtárának állománybővítésére. Az összegből vásárolt (és az intézet könyvtárának mintegy négyezer művét bővítő) 205 kötet, hangoskönyv és DVD egyik része a szépirodalomba sorolható: bestsellerek, romantikus és bűnügyi alkotások, háborús- és kalandregények, fantasztikus és humoros írások. A másik részét szakkönyvek, szótárak, nyelvkönyvek, valamint ismeretterjesztő kötetek, egészséges életmóddal foglalkozó és útikönyvek, albumok adják.

Az elítéltek hetente kölcsönözhetnek könyveket, s a rabok több mint fele rendszeresen él is a lehetőséggel. A most érkezett művek remélhetőleg a többiekben is felébresztik az olvasás iránti igényt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr612001994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása