HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.09.23. 09:11 Onlineprint

MŰKINCS vadászat ma este az OIK-ban

 

Folytatódik az Országos Idegennyelvű Könyvtárban a műKINCSvadászat. Szeptember irodalmi műKINCSe Kosztolányi Dezső különleges érzékenységű regénye, az Aranysárkány lesz.

Mi lehetne aktuálisabb mű egy jó kis biblioterápiára a tanév kezdetekor, mint ez a fátyolos hangulatú, borzongató mélységű mű? Magányba vesző életek, önmagukból kiforduló fiatalok, célt tévesztett sorsok… Meddig tanár valaki, s hol kezdődik a magánember? Ifjúság = bohóság? Ki, miért is felelős? A kiútkeresés módjai… Mind-mind ma is időszerű, jelen életünket is befolyásoló kérdések, melyekre a regény segítségével keresik a lehetséges, egyénre szabott válaszokat. Mivel a beszélgetéseken az adott mű élményszintű megismerése a cél, így a sorozatba bárki, bármikor bekapcsolódhat.

 
Az időpont: szeptember 23. 17 óra
A helyszín: az Országos Idegennyelvű Könyvtár rendezvényterme.
 
/Kultura.hu/
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr662317176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása