HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.12.14. 10:39 Onlineprint

Új Akropolisz történet- és mesepályázat

Történet- és mesepályázatot hirdet az Új Akropolisz Egyesület: olyan írásokat várnak, amelyek bemutatják a közösségi élmények és értékek szerepét a jelenben vagy bármilyen más képzelt vagy valós történelmi korban.

Az egyesület tizenhetedik alkalommal hirdeti meg pályázatát, amelyre tavaly 320 írást küldtek be amatőr szerzők. „Bel- és külföldről egyaránt várjuk olyan szerzők írásait, akik képzeletük segítségével időtlen értékeket öltöztetnek újkori formába. Reméljük, minél többen ihletet nyernek és tollat ragadnak" - mondta Héjja Edit, a pályázat koordinátora.

A fődíj az előző évekhez hasonlóan egy hordozható számítógép, valamint filozófiai tanfolyamra szóló belépők. A beküldési határidő: 2011. március 5., szombat. Eredményhirdetés 2011. május 28-án, 14 órakor lesz az egyesület központjában, Budapesten.

/eduline.hu/


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr312514886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása