HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.02.08. 09:52 Onlineprint

Egy fa élete irodalmi-, és rajzpályázat

EGY FA ÉLETE - Országos irodalmi- és rajzpályázat általános- és középiskolás diákok részére. 2011. március 1-ig várják az általános és középiskolás diákok pályaműveit az „Egy fa élete” elnevezésű országos irodalmi- és rajzpályázatra, melynek célja hogy a művészetek segítségével hívja fel a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára. Pályázni két kategóriában (irodalom, rajz), és három korcsoportban (6-10, 10-14, 14-18 évesek) lehet. A legjobb pályaműveket korcsoportonként és kategóriánként értékes könyv- és ajándékutalvánnyal díjazzák a 2011 áprilisában sorra kerülő ünnepélyes eredményhirdetésen. A nyertesek műveit újrahasznosított papírból készült kiadványban is közzéteszik.

A tanulók egyéni alkotásait 2011. március 1-ig várják.

Az első helyezettek egy-egy, 50 000 Ft összértékű, a második helyezettek egy-egy 30 000 Ft összértékű, míg a harmadik helyezettek egy-egy 20 000 Ft összértékű könyvutalványt és Oriflame ajándékcsomagot kapnak, valamint alkotásaik megjelennek az Oriflame Magyarország újrahasznosított papírból készült kiadványában.

További információ a pályázatról:
hu.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-11400305&newsTag=local

/sff.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr912646250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása