HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.05.04. 09:40 Onlineprint

Filmplakát-kiállítás a Corvin mozi galériáján

Idén is megrendezik a Magyar Filmszemle immár hagyománnyá vált kísérőrendezvényét, a Magyar Filmplakát Kiállítás és Versenyt. Az eseményen az összes olyan, 2010-ben a mozikba került film plakátját megtekintheti a közönség, amelyet hazai tervező készített. A Café Film által szervezett esemény május 4-től 11-ig látogatható a Corvin Budapest Filmpalota galéria szintjén.

A versenyben résztvevő filmplakátok közül egy szakmai zsűri és a közönség választja ki a nyertes alkotásokat. A zsűri tagjai idén: Lelkes László, Zsótér László és Molnár Gyula tervezőgrafikus művészek. A közönség a művekre a kiállítás helyszínén, a Filmszemle programjain kihelyezett urnáknál, valamint a rendezvény honlapján, a www.filmplakat.hu oldalon szavazhat. A weboldalon az érdeklődők az összes kiállított alkotás mellett az elmúlt évek plakátjait, köztük a díjazott munkákat is megtekinthetik.

A szakmai és a közönségdíj nyertesének jutalma egy-egy csúcskategóriás Samsung CLP-670nd multifunkcionális lézernyomtató, amelyek a győztes plakátok tervezőit illetik meg. Idén 22 darab filmplakát van versenyben az "Év Filmplakátja" díjért, illetve a közönség elismeréséért.

/mediainfo/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr332876381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása