HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.05.10. 08:54 Onlineprint

Irodalom, Kávészünet, Tchibo

Rendhagyó, zenés irodalomórákkal kívánja népszerűsíteni a fiatalok körében az irodalmat és a kultúrát a Tchibo és a Kávészünet együttes.

Az egyedülálló tanórákon a duó által megzenésített versek hangzanak el. Az előadások során, a tanulók a zenekarral együtt éneklik és tanulják meg a verseket, és ha kedvük tartja, el is szavalhatják kedvenc költeményüket. A duó repertoárjában számos, a kötelező tananyag részét képező vers is szerepel, de ezeken túlmenően, kortárs költők versei, valamint kevésbé ismert költemények is megszólalnak. Az interaktív koncertekkel egyedülálló módon, egyre több fiatallal ismertetik és szerettetik meg a költészetet.

A Tchibo és a Kávészünet első közös irodalomórái május 5-én, Pécsen lesznek. Délelőtt a Deák Ferenc Gimnázium, a Református Általános Iskolában és Gimnázium diákjai próbálhatják ki, milyen könnyű és szórakoztató a verstanulás, délután pedig a Pécsi Tudományegyetem hallgatói vehetnek részt egy interaktív koncerten.

/marketinginfo/

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr612892296

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retro-Liget | HOW TO 2011.05.10. 10:18:22

RETRO-LIGET Liget 1988/1  |  Békés Pál - HOW TO  (részlet) Részlet az És very, very a dobot a rózsaszín plüsselefánt című írásból. Az amerikai útirajz megjelent már az 1986-ban kinyomtatott, de betiltott és bezúzott szám...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása