HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2012.03.28. 15:07 Onlineprint

Megjelent Hullan Zsuzsa,„víg szín házon belül” című könyve

A „víg szín házon belül” című könyv harminchárom beszélgetést a szereplők családi fotóarchívumából származó, eddig még nem publikált, főként gyerek- és fiatalkori fekete-fehér felvételeket tartalmaz.

A könyvből a színházkedvelők teljesen más szemszögből ismerhetik meg többek között Bárdy Györgyöt, Kern Andrást, Rajhona Ádámot, Halász Juditot, Marton Lászlót, Hegedűs D. Gézát és Igó Évát.
Hullan Zsuzsa beszélgetőpartnereit a társulat idősebb korosztályából választotta ki, mert – mint mondta – nekik koruk okán rengeteg emberi tapasztalatuk van és életük az utókor számára útmutató lehet.

 A színművész három év alatt készítette el a könyvet, a szereplőkkel a próbák előtt, után vagy otthon beszélt. Nem a színházi életről kérdezgette őket, inkább az érdekelte, mitől lettek olyan emberek, amilyenek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr754345920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása