HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.05.18. 09:40 Onlineprint

Dou d'Ache Dieuzeu: Elillanat - Az írásművek kiadó polcáról

Az Írásművek kiadó gondozásában egy kortárs grafikusművész -Dou d'Ache Dieuzeu- által írt, és saját munkáival illusztrált könyv került piacra.

Az Elillanat egy mesekönyv. Felnőtteknek. Egy szerelmes festő töprengései a világ dolgain, az életen, a nőn és férfin. Horáciusz Zserbó mesebeli kalandjai nimfák és szatírok, tündérek, ördögök és angyalok között, hol Budapest utcáin és parkjaiban, hol hegyek-völgyek között kóborolva.

Az Elillanat fejezetei önálló, magával ragadó történetek Horácisz Zserbó életéből. A történetek képi világa kissé eltérő rajzi eszközökkel, stílussal, de alapvetően ugyanazzal a montázs-szerű technikával lettek megalkotva, mindvégig a rajz és az írás tökéletes összhangjában.

A könyv fejezeteibe az alábbi linkre kattintva tekinthet bele a kíváncsi olvasó: katt. (Lapozni az oldalak sarkánál lehet.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr142913124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása