HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.10.20. 13:04 Onlineprint

Kulturális napok Técsőn

Kulturális napok kezdődtek Técsőn. A rendezvénysorozat megnyitójára a helyi művelődési házban került sor, ahol a környék magyarjai gyűltek össze, hogy megtekintsék a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadását. A társulat Gogol: Háztűznéző című komédiáját mutatta be.

Ebben az évben további rendezvények kapcsolódnak be a folyamatba. Legközelebb az Arany Ősz Fesztiválra kerül sor. Meghirdetik az iskolások és óvodások rajzversenyét. A résztvevőknek e hónap 30-ig kell benyújtaniuk munkáikat, melyeket neves képzőművészek bírálnak el. Az eredményhirdetést a Cók-mók bábszínház fellépésével kötik össze, amelyet Erzsébet- és Katalin-napi bál követ, valószínűleg november 28-án, ahol a gyermekek előadásában megelevenednek majd a helyi népi hagyományok is. A rendezvénysorozatot a Mikulás-napi ünnepség zárja.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr141462902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.10.21. 11:01:07

Hol van egyáltalán Técső? Persze megnézhetném pontosan a neten, de erről miért nem szól a cikk?
süti beállítások módosítása