HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.10.26. 15:48 Onlineprint

A Szentírás a menő

Egy amerikai könyvkereskedőkkel folytatott beszélgetésből kiderül, hogy nem csak a belbecs, hanem a külcsíny is számít, még olyan veretes könyvek esetében is, mint a Biblia.

Évente összesen 30 millió eladott példánnyal még ma is a Szentírás a legnépszerűbb kiadvány a  könyvpiacon. És akár esküvő, akár elsőáldozás alkalmából vásárolják, az egyik legnépszerűbb ajándék is, a hagyományos verziók mellett található a piacon mai modern nyelven írt, kifejezetten kutatóknak szóló, illetve gyermekek számára versbe szedett és különlegesen illusztrált példány is, de speciálisan nőknek vagy férfiaknak szóló változatok is léteznek.

Az amerikai piacon ma a legkelendőbb az új nemzetközi verzió (New International Version), de akár iPhonra is le lehet tölteni a Szentírást, hogy biztosan bármilyen körülmények között olvasható legyen.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr891476525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.10.26. 16:01:45

Nem tudom elképzelni, h ajándékba adjam bárkinek is a Bibliát, bár ez attól is függ milyen közegben nőt fel az ember, gondolom.

-d(".")b- 2009.10.26. 16:21:51

Ide nekem egy pink Bibliát!

feketeláb 2009.10.26. 19:23:30

Magyarországon is éveken át nagy példányszámban kiadták, nagy üzlet, minden jelentősebb szállodában is van, a földön több milliárd ember keresztény
süti beállítások módosítása