HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.23. 16:31 Onlineprint

MAKÚSZ: díjak, és díjazottak

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége kuratóriuma idén Pion Istvánnak, a Magyar Hírlap szerkesztőjének adományozta a Sinkó Ferenc-díjat. Elismerésben részesült még három újságíró, Rosdy Pál, Arató László és Neumayer Katalin munkássága.
Az „ígéretes pályakezdés elismeréséért és szakmában való igényes munka további ösztönzéséért” létrehozott Sinkó Ferenc-díjat a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének (MAKÚSZ) Táncsics-díjasaiból álló kuratóriuma idén Pion István újságírónak, a Magyar Hírlap szerkesztőjének adományozta.

A MAKÚSZ örökös tagjává fogadta Rosdy Pált, az Új Ember nyugalmazott újságíróját, aki az indoklás szerint a szövetség megalapításakor segítette az abban tevékenykedőket, valamint örökös tagsággal jutalmazta a szövetségért hosszú ideje és kitartóan tevékenykedő Arató Lászlót, a Márton Áron Kiadó igazgatóját.

A szövetség Nívó-díját „a hiteles tájékoztatásért” idén Dr. Neumayer Katalin, a MAKÚSZ elnökségi tagja, a Magyar Kurír katolikus napilap főszerkesztője kapta.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr131546561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2009.11.26. 18:56:57

Hihetetlen mennyi szakmai szövetség van tulajdonképen nem baj, csak szokatlan
süti beállítások módosítása