HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.01.06. 09:28 Onlineprint

Tesco-alamizsna

Eleanor Davies az angliai Wirral Lingham nevű könyvesboltjának vezetője, akinek könyvesboltjával szemben pont található egy Tesco, ami természetesen akár fele annyiért is tud árulni egy adott könyvet, azt gondolta nem veszthet semmit, ha emailben vázolja elkeserítő helyzetét a hiper vezérigazgatójának: kiemelte, hogy bár a célközönségük nagyon sok ponton találkozik, boltjuk a különleges, nehezen beszerezhető könyvekre szakosodott, ám képzett személyzetük és széles választékuk sem tudja megállítani az embereket, hogy a Tescoban vásároljanak. Davies arra kérte az igazgatót, hogy ösztönözze a vásárlókat arra, hogy a bevásárlóközpontban nem található, ritka könyveket a Linghamban keressék.

Nagy meglepetésére másnap megkereste egy regionális menedzser, aki szerint az ötlet remek, és beleegyezett a hirdetésekbe. Mostanra tehát a heswalli Tesco könyves részlegén három kiírás is figyelmezteti a vevőket, hogy még szélesebb könyvkínálatot találnak a szemben lévő könyvesboltban, ahol szakértő eladók vannak a segítségükre. Meg lehet rendelni nehezebben beszerezhető könyveket és egy kellemes kávézórész is várja az olvasókat, nem beszélve a különböző irodalmi programokról.

 

Könnnyek gördülnek végig az arcomon...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr311650897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2010.01.09. 19:01:08

Én is sírok, a Tesco szeret minket, mi szeretjük Őt (meg kellene filmesíteni) így szép a világ, már csak azt várom, hogy a többi multi is kövesse
süti beállítások módosítása