HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.02.01. 09:12 Onlineprint

Megújult külsejű J. D. Salinger könyvek

Halála előtt Salinger és kiadója, a Hamish Hamilton közösen dolgoztak könyvei újrakiadásán. A sorozat júniusban jelent volna meg, de a kiadó most változtatott a tervein és már márciusban, a szerző halála után alig egy hónappal megjelenteti a könyveket.

Salinger szigorú követelményeket állított fel a könyvei kinézetével kapcsolatban, amelyeket mindig be kellett tartani. Először is csak a szerző neve és a könyv címe jelenhetett meg a borítón elől és hátul is, sem idézetek, érdekes felhívó szövegek vagy életrajzi részletek nem lehettek rajtuk. A felújított borítókon található új betűtípust és megjelenést csak a Salinger-könyveknél fogja használni a kiadó és (meglepő módon) így is fogják ezentúl nevezni: 'Salinger'.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr441718823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása