HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.04.12. 08:57 Onlineprint

Új KIMTE pályázat: TALENTUM

A Karcolat Egyesület Talentum címmel hamarosan új sorozatot indít, azzal a céllal, hogy fiatal írókat, grafikusokat mutasson be a közönségnek. Olyan tehetséges szerzőket, akik más módon egyáltalán nem vagy csak korlátozottan kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A pályázat nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszik. A Talentumba kerülés feltétele a “kettős szűrőn” való átjutás, ennek második fázisa a KIMTE szerkesztőségi tagjainak egyszerű többségű döntése.

A Talentum nem azonos a Karcolat Irodalmi Műhely oldalán megtalálható írások megjelenésével, ezért ide csak olyan művekkel lehet pályázni, amiket oda még nem küldtek be.

A bemutatkozás során a szerző fotója mellett az életrajza, tervei, egyéb műveinek részletei, illetve képei is láthatóak, olvashatóak lesznek. Egy-egy szerző 2-3 hétre kerül a címlapra, utána az archívumban lesz megtalálható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr421913745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása