HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.04.16. 09:27 Onlineprint

XVI. JAK Tanulmányi napok

A József Attila Kör idén tavasszal tizenhatodik alkalommal rendezi meg tudományos konferenciáját, amely minden évben egy-egy kitüntetett téma köré szerveződik. A soron következő, XVI. JAK Tanulmányi napok az irodalom határterületeit igyekszik vizsgálni: irodalom és újságírás kapcsolatát, a "kávéházi" irodalmat, a zsurnalizmust mint irodalmi megszólalásmódot, és mindezzel összefüggésben a "magas" és a "népszerű" irodalom között közvetítő middlebrow irodalom történeti és elméleti kérdéseit, megközelítésének lehetőségeit.

 
A konferencia, mint minden évben, teret ad a legfiatalabb irodalmárnemzedékek képviselőinek is, ugyanakkor a tudományos előadások mellett  kerekasztal-beszélgetések is várják az érdeklődőket. A konferencia április 16-án és 17-én lesz a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr461925673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása