HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.06.16. 10:28 Onlineprint

Múzeumok éjszakája ismét, 19-én szombaton

A Múzeumok éjszakáját 1999-ben Franciaországban rendezték meg először Szent Iván éjszakáján. Magyarországon 2003 óta tartanak nyitva egész éjszaka a múzeumok e napon, mely mára az egyik legsikeresebb kulturális programmá vált, idén Budapesten 84, vidéken pedig 191 helyszínt kereshetnek fel az érdeklődők.

Mindössze 1300 forintot kell fizetni a karszalagért Budapesten, mellyel az összes fővárosi helyszín meglátogatható. Sőt ingyenesen vehetőek igénybe a BKV menetrend szerinti járatai 16.00 órától hajnal 03.00 óráig, valamint idén is a közönség rendelkezésére állnak a múzeumbuszok.

A rendezvénysorozat részletes programjáról a www.muzeumokejszakaja.hu weboldal, illetve a Pesti Est ingyenes különszáma tájékoztat.
Idén a múzeumok mellett számos más intézmény is megnyitja éjjel kapuit. Így például a Fonó Budai Zeneházban Lajkó Félix ad koncertet, a margitszigeti Holdudvar Galériában pedig Király András készít talajfestményt, és ezek mellett még számos érdekes program várja az érdeklődő látogatókat, csak képesek legyenek dönteni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr872085594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása