HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.06.18. 08:54 Onlineprint

Nyitott kapukkal várja a látogatókat az MNB

A Múzeumok Éjszakáján, 2010. június 19-én a Magyar Nemzeti Bank is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A jegybank este 6-tól hajnal 2-ig tartó nyitva tartással, változatos kulturális programokkal, interaktív játékokkal és különleges Szent Iván-éji hangulattal várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

A Magyar Nemzeti Bank látogatóközpontja június 19-én 18:00 és 2:00 között várja vendégeit az országos rendezvénysorozat keretében.

Ezen az éjszakán a Róth Miksa által tervezett ólomüvegablakok különleges díszkivilágítást kapnak. A látogatók részt vehetnek a Nagy Szentivánéji Kincsvadászaton, bejárhatják a gyönyörű épületet, az elnöki szobát, a Kis- és Nagytanácstermet, a látogatóközpontot, és kereshetik az MNB kincsét. A kincsvadászaton résztvevőket a jegybank munkatársai segítik abban, hogy helyes választ adjanak az épület különlegességeire, illetve a jegybank legfontosabb feladataira vonatkozó kérdésekre.

Az est során az érdeklődők olyan érdekes feladatokban is próbára tehetik ügyességüket, mint az aranyrúdemelés, fabatkanyomtatás, testsúly pénzre „váltása" illetve érmeverés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr572090707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása