HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.06.24. 09:08 Onlineprint

Anne Frank naplója kicsit másképpen

Szeptemberben jelenik meg az a könyv, mely Anne Frank állítólagos szerelmi életéről szól majd. Sharon Dogar máris nagy botrányt kavart regényében megismerhetjük Petert, Anne barátját, aki a történet szerint nemcsak plátói szerelemmel volt kis barátnője iránt...

Anne Frank családja szerint Sharon Dogar írónő Annexed című regénye bemocskolja a két éven át a nácik elől bujkáló, majd a Bergen Belsen-i koncentrációs táborban elhunyt kislány emlékét. A II. világháború alatt, pontosabban 1942-44 között egy amszterdami lakásban bujkáló Frank naplójának története mellett párhuzamosan elmesélt történet a lány szomszédja, Peter van Pels szemszögéből mutatja be az eseményeket.

Anne Frank is többször említést tesz a fiúról naplójában. Az eredeti műben Peter egy kedves, szerény, visszahúzódó kisfiú, Dogar könyvében viszont egy hús-vér fiú, ébredező nemi vágyakkal, melyekhez a kis Anne kiváló partnernek bizonyult. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr832105713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása