HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.07.27. 09:22 Onlineprint

Szóvirágok, és Virágkarnevál, ezúttal Pécsett is

Immár 41. alkalommal rendezik meg idén a Debreceni Virágkarnevált. Augusztus 16-a és 21-e között egyebek mellett koncertekkel, táncos programokkal, bábszínházi előadásokkal, színházi programokkal várják a látogatókat a cívisvárosban. Augusztus 20-án tizenhat virágkompozíció mutatkozik be a délelőtti és esti felvonuláson. Érkeznek kísérő csoportok Chiléből, Venezuelából, Spanyolországból és Olaszországból is. Lesz oldtimer-bemutató és felvirágozott biciklisek is felvonulnak majd. Este tűzijátékot tartanak, koncert, valamint utcabál is lesz a Kossuth téren. Augusztus 21-én Bobby McFerrin lép majd fel a Kölcsey Központ Nagytermében. Hagyományosan megduplázódik ilyenkor Debrecen lakossága, a vendégekkel együtt több mint 400 ezren vannak a karnevál idején a városban.

Egerben július közepén már felvonult két virágkocsi, augusztus 6-a és 8-a között pedig Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában mutatkozik majd be két kompozíció. A két kocsit debreceni együttesek kísérik majd.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr952179257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálandi 2010.08.10. 23:06:38

A Virágkarnevált látni kell! Legalább egyszer és Debrecenben.
www.collegehostels.hu/
süti beállítások módosítása