HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.11.11. 09:10 Onlineprint

Múzeumok őszi éjszakája Szegeden november 11-én

Tavaly rendezte meg először a Múzeumok őszi éjszakáját a szegedi Móra Ferenc Múzeum, a rendezvényen sok százan vettek rész. A sikeren felbuzdulva idén is megszervezik az eseményt, szombaton három helyszínen, a Kultúrpalotában, a Kass Galériában és a múzeum helytörténeti kiállítóhelyén, a Fekete házban este hattól tízig várják az érdeklődőket.
Az este látogatói szakavatott vezetők segítségével ismerhetik meg a múzeum állandó és időszaki kiállításait, de a tárlatvezetések mellett rendhagyó programokat is kínálnak a szervezők.

Az érdeklődők műhelybemutatón tudhatják meg, mitől páratlan a szögedi papucs, s Sally Tibor cipészmester azt is elárulja, hogyan készítette el a világ legnagyobb - 188-as méretű - kézzel varrott, kifordított papucsát.
Fári Irén és Simoncsics János régi szegedi képeslapok segítségével idézik meg a város múltját, lesz szablyavívó bemutató, s a vendégek egy keleti harcművészet, a bu-jutsu kai művelőit is láthatják.

/MTI/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr272441104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2010.11.11. 18:23:31

Mindent éjszaka kell csinálni( múzeumba menni, fürödni, régiségeket venni,állatokat nézni)? Én tudom mire való az este...Igaz az élet rövid éjt nappallá téve élünk.
süti beállítások módosítása