HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.02.02. 09:05 Onlineprint

Túl hosszú volt elolvasni? Nézd meg majd a moziban: Stephen King - Végítélet

Stephen King - Végítélet 1-2.

Stephen King, a horror királyának újabb remekműve kerülhet a mozikba, az 1978-as, magyarul Végítélet címen megjelent regény filmes változata a Warner Bros. és CBS Films közös produkciója lesz.
A könyv sztorija szerint Amerikában egy titkos katonai laboratóriumban kifejlesztett vírus elszabadul, és végigsöpörve az országon, szinte az egész népességet kiírtja. Néhány ember azonban titokzatos módon rezisztensnek bizonyul a kórral szemben, és mindannyian közös álmot látnak, amiben egy baljós sötét ember (a Gonosz), illetve egy idős fekete asszony (a Gondviselés) hívja őket. A túlélők összefognak, és felkerekednek, hogy beteljesítsék sorsukat. King 1990-ben újra kiadta a könyvet, némiképp kiegészítve a történetet, 1994-ben pedig egy hatrészes minisorozat is készült belőle.

A produceri teendőket Roy Lee végzi, a hírek szerint az elkövetkező hetekben rendezőt és forgatókönyvírót is kerítenek a filmnek. Stephen King, a szerző is be lesz vonva a film elkészítésébe, de még nem tisztázott, milyen mértékben.

/filmtrailer.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr972632744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása