HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.03.25. 09:20 Onlineprint

WOOMBOO hangoskönyvek

A WOOMBOO egy új magyar fejlesztő cég a piacon, fő profilja a kifejezetten gyerekeknek szóló, illetve az irodalmi és ismeretterjesztő tartalmak. Az ember az olvasás mellett egyedül a szöveghallgatáshoz használ annyi képzelőerőt, amennyit gyerekkorban természetesnek éltünk meg, és amit a gyerekek elveszíthetnek, ha nem olvasnak, vagy nem hallgatnak hangoskönyvet.

A WOOMBOO olyan tartalmakat készít, amelyek a gyerekek számára teljesebbé, a felnőttek számára pedig élhetőbbé teszik azt a fajta világot ahol a digitális fejlődés és a virtualitás gyakorlatilag összemosódik a valósággal. Az App Store tartalmak között egyedülállónak számít a klasszikus irodalmat, klasszikus meséket tartalmazó hangoskönyv.

Az App Store-ban elsőként elérhető Jack London Csak hús című klasszikusa, a magyar könnyűzene egyik legismertebb és leginkább kedvelt zenekarának, a Quimby frontemberének, Kiss Tibinek az előadásában.

A gyerekeknek pedig nyolc meséskönyv olyan klasszikusokkal, mint Az aranyhajú hercegkisasszony, az Ezeregyéjszaka meséiből Sahriár király és Sehrezád történe és még számos mese amik nemcsak szórakoztatóak, hanem ebben a ninjas, ölős, háborúzós modern mesevilágban képesek visszahozni az igazi, alapvető értékrendet a gyerekek gondolkodásába, és a hang mellé ők maguk „gyártják” a képeket, a saját kis világukban.

/szifon.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr872770106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása