HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.09.26. 09:22 Onlineprint

Spiró György Szegeden, 27.-én

Szeptember 27-én 17 órától a Somogyi-könyvtár vendége lesz Spiró György, a Kossuth-díjas író, költő, műfordító, akivel Ilia Mihály irodalomtörténész, Szeged Város díszpolgára beszélget.

Rangos hazai könyvkiadókhoz kötődő írókat lát vendégül az októberi könyvtári napok programjain a Somogyi-könyvtár. A sorozat nyitórendezvényére már szeptember hónap végén sor kerül. A beszélgetésnek külön aktualitást ad, hogy a Magvető Kiadó idén ismét megkapta a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) az Év kiadója díját. A Magvető azzal büszkélkedhet, hogy az élvonalbeli magyar szerzők műveit legnagyobb számban jelenteti meg, emellett nagy hangsúlyt kap a pályakezdő tehetségek felfedezése, első műveik megjelentetése, továbbiak megalkotásának segítése. Folyamatosan adja ki számos 20. századi magyar klasszikus életművét vagy fontosabb munkáit, továbbá a kortárs világirodalom kiemelkedő szerzőinek köteteit.

/Szeged Ma/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr63257064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása