HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.10.18. 09:16 Onlineprint

Literature in Flux

Literature in Flux, vagyis Mozgásban az irodalom címmel szervezte meg a HALMA nemzetközi irodalmi szervezet azt a nagyszabású eseményt, amelynek egyik állomása Budapest. A Ms Stadt Wien hajó egy-egy Duna menti városban megállva, a bulgáriai Ruszétól Bécsig közlekedik. Október 19-én köt ki nálunk, 20-án és 21-én kiváló nemzetközi irodalmi programokkal.

Az Ms Stadt Wien nevű hajó október 19-én érkezik Budapestre. Másnap, 20-án Moje Menhardt Duna-képek című kiállításának megnyitójával veszi kezdetét a néhány napos esemény. A festőművésznő Duna-képei a weiteneggi várromban keletkeztek, és ott is mutatkoztak be először. A képek azután továbbutaztak Passauba, Kremsbe, Bécsbe, és most az A38 hajó kiállítótermében lesznek tekinthetők. 17.30 órakor Elisabeth Kornfeind, az Osztrák Kulturális Fórum igazgatója köszöntője után Moje Meinhardt kiállítását Nagy Edina művészettörténész nyitja meg.

/Litera/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr223311075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása