HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.11. 08:51 Onlineprint

Új, gyönyörű könyváruház Budapesten

A felújított Párisi Nagyáruház, az ország talán legszebb könyvpalotájává alakult. A Divatcsarnok, a szocializmus hányattásai után most eredeti pompájában hívogatja a könyvek szerelmeseit. A végeredménnyel mindenki elégedett lehet, van egy világszínvonalú könyváruház Magyarországon, köszönhetően az Alexandra kiadó fejének Matyi Dezsőnek.

Áttekinthető a címek kihelyezése, a könyvek elhelyezése logikus,  értékcentrikus, és a nemzetközi szépirodalom és bestsellerek mellett végre kiemelt helyet kap a honi kotárs irodalom is, hozzátéve azt, hogy ilyen környezetben végülis minden hely jó.

Az árutér nem hivalkodó, inkább puritán, nem zsúfolt, így érvényesülni tud a későszecessziós architektúra, elegánsabb az összkép. Van gyereksarok, játékokkal, az áruház emeleti részen pedig CD-ket DVD-ket is vásárolhatunk.

Egy szó mint száz, egy látogatást mindenképp megér a hely.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr911517243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsugucz.Illés 2009.11.11. 09:20:21

Én voltam, és tényleg jól néz ki.
süti beállítások módosítása