HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.30. 14:12 Onlineprint

Az Év Magazinja

A Szépművészeti Múzeum által alapított MúzeumCafé nyerte Az Év Magazinja díjat. A megmérettetésen 50 kiadó 83 kiadványa volt versenyben.

A MúzeumCafét a Tematikus periodikus kiadványok, a Magazincímlap és a Tartalomjegyzék kategóriában is díjazták, így ezzel a legelismertebb kiadvány lett a pályázaton.

A pályázat kiírói azzal a céllal hirdették meg a versenyt, hogy tudatosítsák a laptervezés és a magazinok külcsínének fontosságát, valamint ráirányítsák a szakma és az olvasóközönség figyelmét arra, hogy a nyomtatott sajtóban egyenrangú szerepe van a termékek vizuális kialakításának a szöveges tartalommal.

Az idén már Pro Typographia díjjal is kitüntetett MúzeumCafé 100 oldalas. 2007-ben alapította a Szépművészeti Múzeum azért, hogy fórumot teremtsen a magyar múzeumi szakembereknek és bemutassa a hazai és külföldi eseményeket, műhelyeket, eredményeket, valamint teret adjon mindazon kezdeményezéseknek, amelyek a magyar múzeumi világ megújítását célozzák.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr201563398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2009.12.08. 17:38:33

Pro Typographia díjat ki alapította
süti beállítások módosítása