HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.02.23. 08:40 Onlineprint

Hogyan nyerjünk könyv címével?

Az 1978-ban alapított Diagram Prize (Diagram Díj) győztesét a nagyközönség választja ki a díjat gondozó brit könyvpiaci magazin, a The Bookseller honlapján leadott szavazatokkal. A nyertes címet március 26-án hozzák nyilvánosságra. Az elmúlt években olyan könyveknem ítélték oda a Diagram Díjat, mint a Bombproof Your Horse (Tedd a lovad bombabiztossá) vagy a Living With Crazy Buttocks (Őrült farpofákkal az élet).

Az idei jelöltek közül versenyben maradt hat cím: Afterthoughts of a Worm Hunter (Egy féregvadász utólagos gondolatai), a Collectible Spoons of the Third Reich (A Harmadik Birodalom kanalai gyűjtőknek), a Governing Lethal Behavior in Autonomous Robots (A halálos viselkedés irányítása autonóm robotoknál), a Crocheting Adventures with Hyperbolic Planes (Horgoló kalandok hiperbolikus síkokkal), a The Changing World of Inflammatory Bowel Disease (A gyulladásos bélbetegségek változó világa), valamint a What Kind of Bean is This Chihuahua? (Milyen bab ez a csivava?).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr791782981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsugucz.Illés 2010.02.25. 15:33:40

Zseniális, felsorakozhat a citrom, és a málna-díj mögé...
süti beállítások módosítása