HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.05.19. 10:06 Onlineprint

Látnokok, Költők, Csavargók - Hobo előadásában

Egy négy DVD-ből, valamint egy 40 oldalas kötetből álló kiadvány jelent meg, amelyen Hobo  hét zenés irodalmi estje szerepel.

A kiadványon szerepel a saját szerzeményeiből álló Vadászat című estjének tavaly a debreceni Csokonai Színházban bemutatott előadása, két József Attila műsora (Légy ostoba!, és a Tudod, hogy nincs bocsánat - amely túl vana 250. előadásán), a Csavargók tízparancsolata című önéletrajzi monodrámája 2008-as debreceni anyaga, valamint Az akasztottak balladája című műsora Francois Villon verseiből egy 2006-os felvételről, szintén az Új Színház kamaraszínpadáról.

A közeljövővel kapcsolatban Hobo elmondta, hogy a tervek szerint ezen a héten veszi fel a Hangzó Helikon-sorozatba készülő Pilinszky-versfeldolgozás lemezt, amelyre Verebes Ernő írt zenét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr272014832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása