HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.06.10. 11:34 Onlineprint

Örökmozgó könyvek a Zöld Pardonban!

Elindult a Zöld Pardon Örökmozgókönyvek elnevezésű vándorkönyv kezdeményezése. A projekt célja a kultúra támogatása, s az, hogy egyre többen olvassák és ismerjék meg a magyar írók remekműveit. (Olyan neves hazai írók és költők csatlakoztak műveikkel az egyedülálló kezdeményezéshez mint Esterházy Péter, Dragomán György, Fehér Béla, Grecsó Krisztián, Parti Nagy Lajos, Varró Dániel és Spiró György.)

Az örökmozgókönyvek játékos mozgalmában résztvevők, ha könyvet hoznak a Zöld Pardon örökmozgó-könyvespolcára, el is vihetnek egyet cserébe. A könyvespolcon megforduló darabok egyedi Zöld Pardonos pecsétet kapnak, így örökítve meg a kezdeményezést és az abban résztvevő könyveket. Elolvasás után vissza is vihetjük a ZP-be, de tovább is adhatjuk barátainknak, szeretteinknek, és ők is továbbadhatják bárkinek.

Hasonló kezdeményezés, ha jól emlékszem valamelyik ausztrál "beach"-en volt legutoljára, ahol egy svéd (kék-sárga) bútorgyár népszerűsítette könyvespolcait hasonló koncepcióval: ha hozol egy könyvet, kicserélheted egy másikra. Az ötlet jó, érdemes megnézni a ZP-ben is két ital között :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr92071207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása