HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.08.23. 09:02 Onlineprint

Újrahasznosított mesék

Az Újrahasznosított Mesék egy olyan kulturális mozgalom, amely a környezettudatosságot és hagyományaink újra felfedezését kívánja elősegíteni. Céljuk, hogy a fiatalokhoz közel hozzák szellemi, környezeti és kulturális értékeinket, mert úgy vélik ez a környezettudatos ember cselekedeteinek erkölcsi "üzemanyaga".

Az Erdélyi Magyarok Egyesületével társulva kívánják megszólítani a Kárpát-medence fiataljait: divattervezőket, fotográfusokat, zenészeket.

Az Európai Unió által támogatott esemény, a Fiatalok Lendületben Program keretén belül valósul meg, mely a magyarországi és a határon túli fiatal magyar művészek számára nyújt alkotási, alternatív továbbképzési és megjelenési lehetőséget.

Kiemelt programok:

* Re-design Gyerek workshop
Helyszín: Iparművészeti Múzeum, aula
Időpont: Augusztus 26. 18:00
* Gyermekruha Divatbemutató:

Helyszín: Iparművészeti Múzeum, aula
Időpont: Augusztus 24. 15:00
* EthnoGround Party:
Re-Michael Jakson Divatbemutató - Suta Csilla világító avantgarde kollekciója
Iparművészeti vásár: öko ékszerek
Zene: TheFutureShepherd (dj+ live)



/cseppek.hu/
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr282240429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása