HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.09.01. 08:58 Onlineprint

Nemzetközi dorombfesztivál Kecskeméten

A szeptember 16-19-ig tartó rendezvénynek a Kecskeméti Ifjúsági Otthon ad helyszínt, melynek előadótermeiben workshopokon vehetnek részt a látogatók, színháztermében a legjobb dorombosok előadásait hallgathatják meg, az Otthon Teázóban szóló dorombosok muzsikálnak, este pedig dorombot is használó zenekarok koncertjére bulizhat a közönség. Az udvaron felállított jurtában előadások, kiállítás, gyermekprogram várja az érdeklődőket. 

A doromb a világ egyik legősibb hangszere, melyet számos nemzet magának tekint. Ennek megfelelően a világ minden tájáról érkeznek neves művészek a fesztiválra, többek között fellép Nadishana (RUS), Tran Quang Hai (VIE), Ipercussonici (ITL), Turbo Zen (RUS), TribeCast (USA), Heug (NL), és Egidijus Darulis (LV) is.

/kultura.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr702263656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása