HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.09.03. 09:54 Onlineprint

Folytatódik az Olvassunk együtt! kampány

A nyári szünetet követően 2010. szeptember 5-én, az ARC Plakátkiállítás helyszínén folytatódik az Olvassunk együtt! program. A Nyílt Társadalom Intézet Roma Programja által jegyzett kezdeményezés tavasszal öt iskolába jutott el, és idén még további 12 helyszínt keres fel.

Az ARC-on három órás programmal készülnek, melynek keretében közismert emberek olvasnak együtt a gyerekekkel, emellett zenés fellépők is lesznek. Részt vesz a rendezvényen mások mellett Jakupcsek Gabriella, Farkasházy Réka, Gáspár Laci, Krizsó Szilvia, Szalóki Ági, Kéri Kitty és Mészáros Antónia is.

Emellett a kiállítás teljes ideje alatt gyűjtik a könyveket, melyeket a programban résztvevő iskoláknak és gyerekeknek adnak majd. Mostantól az év végéig az OMV kutaknál is ott lehet hagyni az adományozásra szánt könyveket.

A programsorozat azt tűzte ki célul, hogy ösztönözze az elszegényedett családok rendszeres olvasását. Azt szeretnék, hogy az olvasás, mint eszköz és lehetőség segítségével élénküljön a társadalmi párbeszéd. Cél a megosztottság elleni fellépés, a megbékélés segítése is.

mediainfo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002268442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása