HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.09.06. 09:00 Onlineprint

Fejlessze olvasási készségét!

A debreceni székhelyű Méliusz Központ olvasás-fejlesztési programot szervez azoknak a hajdú-bihari felnőtteknek, akiknek írási vagy olvasási nehézségeik vannak. Az akcióban bárki fizetség nélkül vehet részt.

A legfőbb cél az olvasási alapkészségek megszilárdítása, az írási és olvasási rutin javítása, a szövegértés fejlesztése, az értő olvasás korrigálása, a szövegfeldolgozó gondolkodás fejlesztése. Mind a szóbeli, mind az írásbeli készségek fejlesztésre is figyelmet fordítanak a rendelkezésre álló idő alatt.

A Társadalmi Operatív Megújulás Program keretében létrejött ingyenes foglalkozások során a szakemberek – könyvtárosok és pedagógusok – személyre szabott módszerekkel segítenek a munkahelyi dokumentumok, hivatalos iratok, okmányok értelmezésében, feldolgozásában, megírásában.

A foglakozások időpontja: szeptember 6., 7., 8., 9. (hétfőtől-csütörtökig), valamint 13., 14., 15., 16 – án délelőttönként 9 és 12 óra között.

Érdeklődni a 06-20-497-6221-es telefonszámon lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr412274453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása