HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.10.06. 09:18 Onlineprint

62. Frankfurti Könyvvásár

Az e-könyv jegyében nyílt meg a 62. Frankfurti Könyvvásár. A szerdán kezdődő és október 10-ig tartó eseményen a digitális médiát állítják középpontba, tekintettel a könyvüzletág hirtelen lezajlott szerkezetváltására.
Az eseményen Magyarország 100 négyzetméteres standdal vesz részt és több alkotó is bemutatkozik.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is Németországot képviseli majd a legtöbb, pontosan 3315 kiállító, míg a második a sorban 733 kiadóval és szerzővel Nagy-Britannia, a harmadik pedig 607 kiállítójával az Egyesült Államok. A vendégként szereplő Argentínát 97 kiadó és 60 szerző képviseli a világ legnagyobb könyvvásárán.

A stuttgarti magyar intézet szervezésében több magyar alkotó, így Karafiáth Orsolya, Forgó Léda, Kőrösi Zoltán és Dunajcsik Mátyás is bemutatkozik és felolvas a német közönségnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr702350042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása