HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.11.03. 09:23 Onlineprint

Kötelező Irodalom a Színpadon

A Zöld Macska Diákpince és Befogadó Színház (Budapest IX., Üllői út 95.) Kötelező Irodalom a Színpadon címmel pályázatot hirdet színpadi művek bemutatására független és diákszínjátszó társulatok számára.

Jelentkezni a középiskolai tananyagban szereplő szerzők műveinek feldolgozásából készült színpadi művekkel lehet a következő kategóriákban:

- klasszikus, kötelező dráma feldolgozása
- középiskolai tananyagban szereplő irodalmi mű (regény, novella, ballada) színpadi adaptációja                                                                                                            - szerkesztett műsor, amely egy író, illetve költő munkásságát mutatja be
- szerkesztett műsor, amely egy irodalmi korszakot mutat be

Cél, hogy a színvonalas előadásokat gyűjteményes összeállításban vagy önálló estként az egész 2010/2011-es színházi évadban láthassa a közönség. A kiemelkedően színvonalas előadásoknak rendszeres fellépési lehetőséget és a további produkciókhoz ingyenes próbahelyet biztosít a Zöld Macska Diákpince.

A fesztiválra a belépés díjtalan.

A pályázati űrlap letölthető www.zoldmacska.hu<6a> oldalról, amit az zoldmacskaszinhaz@gmail.com e-mailcímre kell beküldeni.

A jelentkezés határideje: 2010. november 10.

/sff.hu/

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr242418915

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zöld macska diákpince 2011.11.05. 13:24:16

Helyszín: 1191 Bp., Üllői út 95. Látogatás: 2011. október 4. 18:50-19:50 > A piszoárorrú cápa és a lányok használt tisztasági dolgainak QKA-ba helyezéséről kiselőadást t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása