HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.11.08. 09:06 Onlineprint

Bódi Guszti megbukott önéletrajza

Komoly veszteséget produkált a „Bódi sztori – Nagyecsedtől Afrikáig” című könyv. A hírek szerint alig néhány darab fogyott a bestsellernek szánt kötetből, ami már csak azért is furcsa, mert Margó szakácskönyve a sokadik utánnyomással dübörög a piacon. Az énekesnő szerint ő tette tönkre férje könyvét.

"Miattam nem lett sikeres Guszti könyve" – kezdte Margó. "A nyomdába küldés előtt kihúztam azokat a részeket, amelyeket balhésnak gondoltam: ki kivel szexelt Afrikában, meg ilyenek. Guszti minden leírt szava igaz volt, de szerintem sokan támadták volna, és úgy gondoltam, hogy a nyugodt életünknél a pénz nem ér többet. Ha a bulváros részek benne maradnak, biztos elkapkodják, de a pereskedés és a sok támadás megkeserítette volna az életünket." 

Úgy tudjuk, a család milliókat bukott a vállalkozáson, Margó viszont állítja, hogy a gyártási költséget visszahozta.

"Pénzről nem szeretnék beszélni, annyit elmondhatok, hogy az én szakácskönyvemből már 16 ezer darab ment el, ennek a bevételéből finanszíroztuk a férjem önéletrajzi könyvét" – ismerte el Margó. 

/hírextra/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr372432857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2010.11.10. 09:33:38

Guszti, te szerencsétlen...

olvasótábor 2010.11.10. 11:10:44

@coopR: nem szerencsétlen mert, ha egy könyv nullán van az már sikeresnek számít a évi tizenvalahány-ezer címből
süti beállítások módosítása