HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.12.15. 10:03 Onlineprint

Könyvfesztivál a horizonton

Mint azt Zentai Péter László, a fesztivált szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója az MTI-nek kedden elmondta, 2011. április 14. és 17. között tartják majd a legnagyobb magyar könyvszakmai rendezvényt, amelyen Per Olov Enquist veheti majd át a Budapest Nagydíjat.

A jövő évi könyves mustra különlegessége, hogy ezúttal a díszvendég nem egy ország, hanem az egész Európai Unió lesz - mutatott rá Zentai Péter László, felidézve, hogy az elmúlt években olyan országokat láttak vendégül, mint Lengyelország, Csehország, Olaszország, Franciaország, Németország, Oroszország, Spanyolország, Kanada, Kína, Románia és Izrael.

"Amikor kiderült, hogy 2011. január 1. és június 30. között Magyarország tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét, eldöntöttük, hogy az Európai Uniót látnánk vendégül" - tette hozzá az igazgató, aki elárulta: mindegyik tagállam elfogadta a meghívást, januárra pedig az is kiderül, hogy az egyes országok mely íróikat hozzák el a könyvfesztiválra.

/nol/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr432517048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása