HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.01.11. 08:49 Onlineprint

Zsoldos Péter díj 2011

2011. február 15-ig nevezhetők a Zsoldos Péter-díjra a 2010-es év magyar science-fiction novellái, regényei és kisregényei. Az Avana Egyesület kiírása szerint a pályázati feltételeknek az az írás felel meg, amely az adott naptári évben legalább 500 nyomtatott példányban megjelent. A nevezéseket az egyesület folyamatosan várja,  egy szerzőtől maximum 3 novella jelölhető.

A műveket nevező személynek meg kell adnia: a mű címét, kisregény és novella esetében azt is, hogy melyik kötetben jelent meg a mű. Minden kategóriában kérik megadni a művek megjelenésének pontos dátumát, ami a boltokba kerülés időpontja, és álneves publikáláskor a szerző magyar nevét is. A feladó minden esetben adja meg teljes polgári nevét. Amennyiben a nevezett arra igényt tart – és igényét privát levélben jelzi a díj koordinátoránál, polgári neve nem kerül nyilvánosság elé sem az Avana Egyesület, sem más portálok honlapján.

Nevezésnek a hét köteles példány beérkezése számít, a nevezés ténye a kötetek beérkezése után kerül ki az avana.hu weboldalra. A nevezett novellákat az Avana Egyesület fénymásolt formában is elfogadja, amennyiben azt a megjelent kiadványból másolták ki, és bizonyítottan a fent megadott időben jelent meg.

A nevezéseket a következő címen várja a díj koordinátora: Kovács Andrea rhewa74@hotmail.com

Eredményhirdetésre és az ünnepélyes díjkiosztásra 2011. június 25.-én a HUNGAROCON Országos Sci-fi Találkozó második napján kerül sor.

/sfportal.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr252575917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása