HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.03.30. 08:51 Onlineprint

Fejlesztői egypercesek - pályázat

A novellapályázat célja:
- megragadni, nagyító alá helyezni azokat a pillanatokat, amikor egy fejlesztő vagy fejlesztett szervezet szembe találta magát ezzel a kockázattal és abból valami valós változás keletkezik (vagy nem keletkezik)
- megmutatni apró képkockákat a szervezetfejlesztés mibenlétéről és ezzel elérhetővé tenni a "műfajt" azok számára is, akiknek még nincs saját tapasztalatuk.
- az írás ritualizáló erejével és a groteszk-szellemes műfaj eszközeivel teret adni az elmúlt másfél-két év szervezetfejlesztési hullámain összegyűlt büszkeségeknek, feszültségeknek, küzdelmeknek, felszabadulásoknak.
3 kategóriában lehet pályázni:
- Belső szempont: fejlesztett szervezetekhez tartozók élményei
- Külső szempont: fejlesztők személyes élményei
- Páros novellák: Fejlesztő és fejlesztett ugyanazt eseményt írja meg, így kettős perspektívából láthatunk rá a folyamatra.
Formai követelmények: 3-5000 karakter.
Pályázat beadásának határideje: 2011. május 2.
Részletes kiírás: http://www.helyimertek.hu
További információ és pályaművek beküldése:
bitter.janka@helyimertek.hu

/pályázatfigyelo.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr402784191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása