HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.05.05. 09:39 Onlineprint

Irodalmi est a Hadikban ma 19.00-kor

Ifjú költők olvasnak fel május 5-én a Hadik Kávéházban. Mócsai Gergely költészeti workshopjának rendszeres résztvevői a Fiatal Írók Szövetségének szervezésében mutatják be legújabb műveiket. Az este 19:00-kor kezdődő rendezvényen ingyenes a részvétel.

A FISZ Klub keretében fellépő hat ígéretes tehetség közül öten (Ágoston Csilla, Bende Tamás, Boldog Betti Beatrix, Horváth Veronika és Mechiat Zina) már a 2009-ben megjelent Hús és sakk antológiában is bemutatkoztak, ami pályakezdő győri alkotók verseit gyűjtötte össze.

A hatodik szerző, Himmer Gellért kibontakozó irodalmi munkássága mellett zenei karriert is épít, testvérével, Himmer Lénárddal együtt az Üzenet Eddynek nevű együttesben játszik.

/napvilag.net/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr602879098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása